Referenties

SOX vervanging Gemeente Smallingerland

Gemeente Smallingerland: "Soxledlamp.nl biedt met hun SOX LED lamp een simpele maar zeer hoogwaardige oplossing. Zonder de oude armaturen te vervangen zijn we voorzien van een led-oplossing waar desgewenst ook een communicatiemodule aan toegevoegd kan worden. Dankzij het instelbare dynamische dimprofiel besparen we meer dan 80% op het energieverbruik. Deze oplossing is bij geen enkele andere aanbieder te krijgen, en zeker niet voor deze prijs en kwaliteit."

Gemeente Heerenveen kiest voor de SOX ledmodule van Soxledlamp.nl

Na de overstap op Soxledlamp.nl van gemeente Smallingerland is ook de gemeente Heerenveen begonnen met het vervangen van de oude SOX lampen in SRM armaturen door onze ledmodule.

Woonwijk in Franeker kiest unaniem voor de warme kleur van Soxledlamp.nl

De enige stad van de gemeente Waadhoeke, Franeker (of Frentsjer in het Frysk) heeft een pilot gedaan met verschillende typen ledverlichting in een woonwijk (Van Andel-Ripkestraat), zodat omwonenden een keuze konden maken welk type verlichting zij het liefst in hun omgeving zouden zien. Men bleek unaniem voor de ledoplossing van Soxledlamp.nl te kiezen.

Case Study - Meer dan 80% besparing met Soxledlamp.nl

Casus - Gemeente Smallingerland is op zoek naar een hoogwaardige led retrofit oplossing met de mogelijkheid om dim-profielen in te stellen. De ledverlichting moet op basis van levensduur en energieverbruik een substantiële besparing opleveren en een korte terugverdientijd hebben. De oplossing moet toepasbaar zijn in de huidige armaturen.